HomeExterieurInterieur LoginPartners Contact
 
   
 

   Keuken, haard, bureel, wandmeubel en halkast - Berlare


 

gepubliceerd op 21/01/2013 door Marijn

Plaatsen van keuken, haardmeubel en wandmeubel in de woonkamer, bureauruimte afgesloten met schuifdeur, halkast en trappen.


Plaatsen van modulaire keuken voorzien van foliedeuren met lakwerk uitzicht. De wandopstelling is geplaatst met een spatwand in gelakt glas ook de toestellen zijn voorzien door VDK en van het merk De Dietrich. De Eilandopstelling is  opgebouwd uit grote opberglades met erbovenop een composietwerkblad met ingewerkt kookfornuis (De Dietrich).

 

Plaatsen van haardomkasting met onderbouw in natuursteen. In dezelfde lijn is ook een hangend meubel voorzien met draaifronten in houtstructuur. Die meteen ook dienst doet als TV-meubel. Verder is in de woonkamer in een gelijke houtstructuur een hangmeubel gemaakt waarvan de draadrichting van de fronten in een kruispatroon is gemonteerd.

 

Voor de overgang tussen woonkamer en bureelruimte is een schuifdeur voorzien. Schuifdeur geplaatst zonder zichtbaar railsysteem en met houder van het rail systeem in gelijke dikte van de deur. Dit zorgt voor een strakken belijning in het kamergeheel. 

 

Verder is in de bureelruimte een wandkast geplaatst met een open nisruimte. Fronten zijn allemaal greeploos te openen en zijn in een door en door witte laminaat, dit zorgt ervoor dat er geen zwarte naden zichtbaar zijn op de hoeken. De zijkanten van de wandkast zijn afgewerkt met hetzelfde decor als de fronten om zo een mooi geheel te vormen. Verder is de desk in verstek gemaak en afgewerkt met een laminaat houtdecor idem aan de binnenkasten. Het werkblad is onderaan verstevigd met een ingewerkt ijzerkader. Onder het werkblad is een ingefreesde kabelgoot voorzien om te vuile bedrading te voorkomen, zo ziet het bureau ten allen tijde netjes uit. De lage kastenwand die eveneens dienst doet als tweede poot voor het werkblad is terug in een door en door wit decor met binnenkasten voorzien in houtdecor. Hierin is ook plaats voorzien om de printer te zetten en met de bekabeling via kabeldoorvoer naar het werkblad te komen.

 

In de gang is een wandkast geplaatst terug met een frontdecor door en door wit en binnenin een houtdecor. Onderaan zijn lades ingewerkt die doormiddel van een druk op het front openen.

 

VDK-Interior heeft hier ook de trap naar de 1ste verdieping voorzien en keldertrap.

 

Tot slot wil VDK-Interior onze klant bedanken voor een goede samenwerking.